Cégvilág

Megjelent a magyar emberekre jellemző szemlélet - ez a vég a Bőcs számára

A Bőcs a magyar futball őszének egyik legnagyobb meglepetését produkálja azzal, hogy 10 forduló (azaz a bajnokság egyharmada) után pontokkal vezet a Ferencváros előtt. Az Nb1.hu Tóth László szakvezetőtől azt szerette volna megkérdezni, hogy vajon reális végkimenetele-e az NB II Keleti-csoportjának a Bőcs feljutása? Nos, a szakvezető szerint nem, de nem azért, mert jó a Fradi!

A Bőcs legnagyobb ellensége maga Bőcs község vezetése, a helyi kis belháború – mondta Tóth. Ha a polgármesterünk a csapat mellett állna, akkor csekély költségvetésből is komoly riválisai lehetnénk a Ferencvárosnak. Ám jelen pillanatban - mint Bőcs község képviselője - azt kell mondanom, hogy a település vezetői féltékenyek a csapatra és rám is, pedig szűkebb hazánk jó hírét is keltjük.

A nyugodt munka helyett azonban a saját belső ellenzékünkkel kell harcolnunk. Meglepő, sőt mi több, elképesztő hírek! Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen kis településen, mint Bőcs, mindenki a csapat sikeréért küzd, azért, hogy megmutathassák magukat a nagyvilágnak mindenki előtt.

Sajnos megjelent itt is a magyar emberekre jellemző szemlélet: ha valami jól megy, akkor azt a saját közege teszi tönkre. Kisstílű belháború zajlik a csapat körül. Ezért is szeretném megköszönni a korábbi polgármesternek, aki ötvenkilenc évesen elhunyt, hogy megteremtette mindazt, ami annak a feltétele, hogy országos hírű legyen a falu és sportja.

Most vannak olyan emberek, akiknek ez már nem tetszik, ám én úgy gondolom, hogy a megye és a régió szempontjából is nagyon fontos munkát végünk. A fiatalok szempontjából sem mindegy, hogy ilyen lehetőség előtt állunk: országosan is megismerhetik csapatunkat!



Az FTC nem tudna legyőzni minket, ha belülről nem támadnának minket olyan emberek, akiknek a mandátuma nem a Bőcs-Bőcs tábláig tart. Tudják, hogy politikai ambícióim vannak, ezért féltékenyek rám. A bőcsi sport kft-n belül egyébként több mint 150 gyermek sportol, amivel élharcosai vagyunk a drogok és egyéb káros szenvedélyek elleni háborúnak is. Nem szeretnénk, ha kárba veszne a munkánk. A pénzen aligha múlhat: Bőcs nem forráshiányos, régóta pozitív a település pénzügyi mérlege

fradi bőcs NbII labdarúgás
Kapcsolódó cikkek