Cégvilág

Wcpapir.hu – Vegyen Ön is domain nevet!

Tihanyban a 2008. október 14 és 15-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2008. című konferencia ad otthont Magyarország első domain árverésének.

A Média Hungaria, a konferencia jogtulajdonosa a domainabc.hu szakportál közreműködésével megrendezett első hazai élő domain árverésen összesen 40 domain név kerül kalapács alá. Az eseményre közel 700 domain tulajdonosa kínálta fel webcímét eladásra.

A szervezők a beérkező felajánlások alapján előnyben részesítették azon webcímeket, amelyek kikiáltási ára a valós piaci értékénél alacsonyabb. A konferencia második napján, október 15-én16 órától kezdődő árverésen több prémium kategóriás domain név is árverezésre kerül.

Az rss.hu és a kviz.hu domain nevek a képviselt értékük miatt kiemelkednek a többi domain név közül. A licitálással olyan internetes azonosítók is megszerezhetőek, mint a 10000 Ft-os kikiáltási áron az aukciós listára felvett régiség.hu vagy a 15000 Ft-os nyitó áron meghirdetett gyors-hitel.hu. Emellett szerepelnek „olyan csemegék” is, mint a wcpapir.hu vagy a faszen.hu.

A konferencia ezúttal is számos aktuális témát ölel fel: szóba kerül az online hitelügyintézés, az internet korlátozása, a mobil és vezetéket technikák szembeállítása. De szó lesz az internet pszichológiai és szociológiai vonatkozásairól is. Az előadók között szerepel Beck György, Borókai Gábor, Hann Endre, Hankiss Elemér, Heltai Péter és Oszkó Péter is.

internet domain konferencia előadó
Kapcsolódó cikkek