Cégvilág

Debrecenben nyílik a hetedik hazai Apple Center

Holnap nyílik a hetedik magyarországi Apple márkabolt Debrecenben, a város legújabb bevásárlóközpontjában, a Fórumban - tájékoztatta a VGO-t az Apple magyarországi képviselete. A cég statisztikái szerint az első hazai Apple Center három évvel ezelőtti nyitása óta több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználók száma.

Debrecen amellett, hogy Budapest után a legnagyobb lélekszámú megyeszékhely, rendkívül jelentős egyetemi város is. Tapasztalataink szerint a diákok szinte kivétel nélkül számítógépen írják a különböző dolgozataikat, feladataikat vagy éppen e-mailen konzultálnak tanáraikkal - indokolta a helyszínválasztást Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének megbízott ügyvezető igazgatója.

A debreceni márkabolt éppen ezért különböző konstrukciójú diákkedvezményt is biztosít nemcsak az egyetemistáknak vagy a főiskolásoknak, hanem a közép- és általános iskolai tanulóknak is - tette hozzá Majoros Miklós. Az Apple Premium Reseller hálózat első tagja Budapesten, az Andrássy úton (iStyle Pest) nyílt 2005-ben.

Ezt követően még további hat bolttal bővült az üzletlánc a fővárosban a Rózsakert (StarKing Rose), a MOM Park (StarKing MOM) és Aréna Plaza (StarKing Pest) üzletközpontokban, a WestEndben (iStyle WestEnd) és a Duna Plazában (XMS). Magyarországon hamarosan további Apple márkaboltok nyílnak.

center Apple Debrecen Majoros Miklós
Kapcsolódó cikkek