Cégvilág

6,5 milliós támogatás innovatív mérnökhallgatóknak

"GE Energy Ecomagination Challenge" elnevezéssel ma indul a GE Energy környezetvédelmi versenye, mely a "Hogyan teheted zöldebbé az egyetemedet" téma köré összpontosul.

A versenyre az európai egyetemek jelenlegi, mérnökszakos illetve már végzett hallgatói is jelentkezhetnek. A benyújtási határidő 2009. február 1.

A pályamunkákat 2009. május 1-ig fogadják el. A három döntőbe került csapat számára a GE Energy 2009 augusztusában, Budapesten rendezi meg a díjátadó ünnepséget, melynek keretében számos díj átadására kerül majd sor. A győztes csapat az aranyérem mellé 25 000 euró támogatást kaphat projektje tényleges megvalósításához. 

Az áramfejlesztési- és energiaszállítási technológiák piacvezető szállítójaként ismert GE Energy környezetvédelmi versenye keretében az európai egyetemek mérnökszakos hallgatói egyedülálló lehetőséget kapnak az egyetemük életét pozitívan érintő innovatív, forradalmi ötletek kidolgozására. A maximum 5 főből álló csapatoktól kiegészítő anyagokat, például videofilmeket vagy játékokat is várnak az ötletükben rejlő lehetőségek szemléltetésére.

A GE Energy által kidolgozott környezettudatos projekt célja az európai mérnökhallgatókat bevonja és ösztönözze bolygónk védelmére.

GE Energy mérnök Ecomagination Challenge
Kapcsolódó cikkek