Cégvilág

Mi lesz az MTV székházában? A hotelről lemondtak

A tervek véglegesítését végzi a kanadai Tippin Corporation az MTV jelenlegi bérleményénél, a volt Tőzsdepalotánál.

A fejlesztő a válság ellenére sem változtatott jelentősen elképzelésein, így a 100 millió dolláros beruházás során főleg luxusirodák, valamint kereskedelmi egységek, esetleg török fürdő kap helyet az egyedi adottságú belvárosi épületben, amelyet korhűen felújítanak és korszerűsítenek – tudta meg lapunk Michael Tippin tulajdonos elnök-vezérigazgatótól.

Az észak-amerikai társaság 4,5 milliárd forintért vásárolta meg az ingatlant még 2006-ban, de megállapodott a bérlővel, hogy legalább egy évig ott maradhat. Az első bejelentéskor, több mint két és fél éve, még hotel és luxuslakások is szerepeltek a tervek között, ám időközben gyökeresen megváltoztak a piaci körülmények. Átadták és jól bevezették a Gresham-palotát, további ötcsillagos hotel építése kezdődött a Szabadság téren, a luxuslakások piaca pedig részben telítődött – ismerte el az ügyvezető. Ennek megfelelően sem hotel, sem lakások nem lesznek az épületben.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.


[enews_gallery id='209170']

Tippin tőzsdepalota mtv
Kapcsolódó cikkek