Cégvilág

Virtuális pénztárcát vezet be a Vatera.hu

A Vatera április elején bevezette az Abaqoos elektronikus pénztárcát: az új fizetési rendszernek köszönhetően gyorsabbá és biztonságosabbá válnak a tranzakciók. A szolgáltatást jelenleg az OTPdirekt szerződéssel rendelkező felhasználók vehetik igénybe.

Az anonimitást és az utalások pontos követhetőségét biztosító elektronikus pénztárcán keresztül a vásárló virtuális letétbe helyezi a felajánlott összeget, ez után az eladó postázza neki a kívánt terméket. A pénz és az áru cseréje ténylegesen csak akkor történik meg, ha az adásvétellel mind a vevő, mind az eladó fél maradéktalanul elégedett. A megbízható eladók a jogosulatlan vevői reklamációkkal szembeni védelmét pedig a bankrendszerben is használt kockázatkezelési szabályok védik. Így garantálható a vásárlások biztonsága mind az eladók, mind a vevők számára. Az eladó részére is fontos elem, hogy a szolgáltatással bizalmat építhet a vásárlókban, ugyanakkor az adásvétel is felgyorsítható, hiszen az eladott áruk után az utalás akár azonnal is megérkezhet a számlájára.

A Vatera Kft. kedvezményekkel is igyekszik felhasználóit ösztönözni az Abaqoos használatára. Az első 2000 vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, ezer forintot írnak jóvá befizetéseiből, beleértve a kiegészítő szolgáltatások használatát, illetve a listázási díjat is.

Az új szolgáltatásra a Vatera-felhasználók ingyenesen regisztrálhatnak. Az Abaqoos-t jelenleg az OTPdirekt szerződéssel rendelkező felhasználók vehetik igénybe. A közeljövőben azonban további bankok csatlakozása várható.

Vatera online fizetés aukció online piactér
Kapcsolódó cikkek