Cégvilág

Holnap a férfiak lesznek a fókuszban

Egészségügyi szűrést szervez holnap a Férfi Egészségőr Klub férfi a Gyógyfürdő Zrt. négy fürdőjében. Az érdeklődők akár anonimitásukat megőrizve is feltehetik kérdéseiket, kérhetnek segítséget a klub szakembereitől.

A klub három évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és jelenleg több mint 7000 tagja van. Elsősorban a 40 év feletti férfiak egészségének megőrzésében és a betegségek megelőzésében nyújtanak segítséget az egészségügy különböző területeiről csatlakozott szakemberek. A klub tagjai nem csak tanácsokat és felvilágosítást, hanem féléves rendszerességgel a FÉRFI Egészségőr életmód magazint is kézhez kapják.

A Széchenyi-, a Gellért- , Lukács- és a Rudas Fürdő a vizsgálatok, tanácsadások a helyszíne, ahol holnap 10 -18 óra között várják a férfiakat. A fürdőkben vérnyomás-, és vércukorszint mérést, táplálkozási szaktanácsadást, prosztata tesztkazettás mérést, urológiai szaktanácsadást vehetnek igénybe az érdeklődők Az egészségügyi szűrés térítésmentes, sőt strandlabda jár érte.

Mint emlékezetes, Walker nagykövetet elődje, Nancy G. Brinker nagykövetasszony mellrák elleni kampányának sikerei ösztönözték, hogy a férfiak egészsége és az őket leggyakrabban érintő problémák is kerüljenek a figyelem középpontjába. A nagykövet kezdeményezésére 2004. június 14-én rendezték meg először hazánkban a Férfiak egészségének hete programsorozat, amelyet az Egészségügyi Minisztérium és az Országos Egészségfejlesztési Intézet is támogat.

fériak egészség hete gyógyfürdők szűrések
Kapcsolódó cikkek