Cégvilág

Az Awassi Rt. ismét nem fizetett bért? Rendeződhetnek a problémák

Kunszentmárton - A Hajdú-Bihar megyei bakonszegi központú Awassi Rt. kunszentmártoni sajtüzeménél már nem először fordul elő, hogy a kunszenti üzemben a dolgozók kifizetése késik. Ezúttal a munkások két havi bérével volt elmaradva a cég - írja a SZOLJON. A cég az elmúlt tíz év alatt itt több mint 650 millió forintos beruházást hajtott végre.

— Az Awassi vezetősége egyszerűen nem elérhető, pedig szeretnénk választ kapni néhány kérdésünkre — tudta meg a portál Dr. Czuczi Mihálytól, Kunszentmárton polgármesterétől. — Azt hallani a dolgozóktól, akik közül néhányan már felkerestek engem, hogy a cég tartozik nekik két havi bérükkel, illetve azt rebesgetik, hogy augusztus 25-ével elküldik őket. Ha már tényleg bezárják a gyárat, akkor tájékoztassanak mindenkit, illetve fizessék ki az elmaradásukat.



A szoljon.hu megpróbálta elérni a cég bakonszegi központját, ahol az épp szabadságon lévő irodavezetővel sikerült beszélni.
— Én úgy tudom a munkások csütörtökön este kaptak pénzt, ennek nagyságáról nem tudok nyilatkozni — mondta el az irodavezető. — Egy felszámolás alatt lévő cégnél mindig adódnak gondok, de azt hiszem a felszámoló és a bérlő hamarosan megnyugtatóan tudja egymással rendezni a problémákat - mondta.

Awassi kunszentmárton sajt fizetés
Kapcsolódó cikkek