Cégvilág

A pécsi vízműcsata folytatódik – Újra övék az ügyfélszolgálat

A BAMA értesülései szerint visszafoglalta a Nagy Lajos Király úti ügyfélszolgálati irodát a Pécsi Vízmű a Tettye Forrásháztól. Az információt megerősítette Kisbáró Edina, a Pécsi Vízmű kommunikációs osztályvezetője, aki bővebb tájékoztatást későbbre ígért.

A BAMA munkatársa a helyszínről jelentette, hogy az ügyfélszolgálat jelenleg zárva van, erről egy rövid nyomtatott üzenetből értesülhettek azok a fogyasztók, akik ma reggel oda készültek ügyeiket intézni.

Az ügyfélszolgálatot két hete foglalták el a Tettye Forrásház emberei, amikor a pécsi önkormányzat által megbízott biztonsági cég alkalmazottai ellenőrzésük alá vonták a vízmű épületét, amelyből kizárták a Pécsi Vízmű Zrt. vezetői körét.

A lépésre azután került sor, hogy a város közgyűlése szeptemberben Tettye Forrásház Zrt. néven céget hozott létre a vízközművek átvételére az önkormányzati többségi tulajdonú, de francia érdekeltségű Pécsi Vízműtől, miután a felek határidőre nem egyeztek meg a kisebbségi részvénypakett visszavásárlásáról. A történtek miatt mindkét fél bírósághoz fordult. Az ügy országos fontosságú politikai konfliktussá fajult.

ügyfélszolgálat Pécsi Vízmű Tettye Forrásház
Kapcsolódó cikkek