Cégvilág

A leggyorsabb hordozható szkenner - Fotók

A Canon, bejelentette a leggyorsabban fejlődő, személyi lapolvasó szektor felhasználóinak szánt Canon imageFORMULA P-150 készüléket, amely a cég szerint a piac leggyorsabb A4 méretű hordozható lapolvasója.

Az imageFORMULA P-150 olyan beépített szoftverrel rendelkezik, amely bármely számítógépen lehetővé teszi az azonnali szkennelést. USB felületén keresztül gyors lapolvasást biztosít, és automatikus dokumentumadagolója egyszerre 20 lapot képes kezelni.

A készülék 15 lap/perc (30 kép/perc) beolvasási sebességével kétszer olyan gyors, mint a hozzá legközelebb álló versenytársa. A szüléket 500 ezer beolvasási ciklusra tervezte a gyártó.

Ez a mennyiség mintegy 50 irattári szekrény teljes papírmennyiségének digitalizálására biztosít stabil erőforrást. Alapfunkcióként paraméterezhető az automatikus lapméret felismerés, olvasati irányba forgatás, kereteltávolítás, fejlett szövegkiemelés, üresoldal felismerés-kihagyás, színfelismerés, Moire-hatás szűrése, színkiejtés és színkiemelés.

A beépített CaptureOnTouch Lite szoftver segítségével a felhasználók bármilyen asztali vagy hordozható számítógépen használhatják a lapolvasót, illesztőprogram vagy más alkalmazáscsomag telepítése nélkül. A Canon imageFORMULA P-150 Magyarországon már most elérhető, javasolt végfelhasználói ára 90 ezer forint.

USB CaptureOnTouch Lite Moire lapolvasó imageFORMULA P-150 canon szkenner
Kapcsolódó cikkek