Cégvilág

Egymilliárdos iskola és óvoda felújítás

Iskolák és óvodák felújítására több mint egy milliárd forint értékben hamarosan befejeződnek azok az iskolai és óvodai felújítások amelyekre a az Új Magyarország fejlesztési terv keretében vállalkozott a Jánosik és Társai Kft. Mint azt Jánosik Lajos, a cég ügyvezető tulajdonosa bejelentette.

A többi között augusztusban elkészül a mintegy 130 millió forintos ormosbányai iskola és óvoda elavult fűtési rendszerének és tetőzetének korszerűsítése. Ugyancsak az iskolakezdés előtt átadják az ináncsi általános iskolát, amelyet több mint 170 millió forintos költséggel teljesen felújíttat a 700 éves borsodi község.

Mivel az önkormányzat nem jutott hozzá a pályázatokból származó valamennyi remélt támogatáshoz, így a helyi vállalkozók, köztük a Jánosik Kft felajánlásaiból fejezik be a tanévkezdésre a korszerűsítést.  Augusztus végére elkészül egy 370 millió forintos iskola felújítás valamint egy másik borsodi iskolánál ugyan decemberre végeznek a mintegy 540 milliós beruházással, de itt is biztosítják, hogy a diákok szeptemberben elkezdhessék a tanulást.

iskolafelújítás Jánosik Kft óvodafelújítás
Kapcsolódó cikkek