Cégvilág

Jövőre indulhat a rákospalotai új városközpont építése

Az Indotek Group bemutatta a müncheni Expo Real-on a rákospalotai volt Növényolajgyár területére tervezett, 60 milliárd forintból megvalósítandó új városközpont tervét, és tárgyalt befektetőkkel, így a jövő év második felében elindulhat az építkezés - közölte a társaság az MTI-vel.

Jelenleg még zajlik a tízhektáros terület mentesítése az évtizedeken át lerakódott nehézfém és olajszennyeződésektől, de a környezetvédelmi munkálatok a jövő év első felében befejeződnek.

A tervek szerint az évtized végére összesen 1.350 lakás, valamint 12.000 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltatási célú ingatlan épül fel a Közvágóhíd utca-Csobogós utca-Énekes utca-Pisztráng utca- Anyácska utca-Károlyi Sándor út által határolt területen - áll a közleményben.

Az Indotek Group 2010-től csatlakozott a Budapest-régió ingatlanpiaci kulcsszereplőit tömörítő Budapest Business Region klaszterhez. A cégcsoport a Terézvárosban negyvenhat „A” kategóriás tetőtéri ingatlan felépítését tervező Home Panorama programot, továbbá a nemrég indított, „B” kategóriás ipari ingatlanok reorganizációját finanszírozó Reconcept Turn-Around Property I. alapot is bemutatta Expo Real-on.

rákospalota Expo Real városközpont indotek group
Kapcsolódó cikkek