Cégvilág

70 millió eurós plázát fejleszt a Futureal Lengyelországban

A Futureal csoport és az ír Caelum Development csoport aláírta a Gorzów Wielkopolski Nova Park névre hallgató projektre vonatkozó megállapodást. A 2012 első negyedében megnyíló bevásárlóközpont 62 százaléka már foglalt.

A Caelum Development befektetői csoport és a Futureal Csoport bejelentette a Nova Park projektről szóló, közös fejlesztési megállapodást. A együtt fejlesztett bevásárlóközpontot a tervek szerint 2012 első negyedévében adják át Gorzów Wielkopolskiban, Lengyelország egyik leggyorsabban fejlődő térségében, a német határtól 70 km-re. A beruházás összértéke meghaladja a 70 millió eurót.

A Nova Park bevásárlóközpont bérbeadottsága elérte 62 százalékos szintet, a bérlők között számos olyan márka is szerepel, amelyek eddig nem voltak jelen a helyi piacon, többek között a H&M, az MK Bowling, az Intersport, a SuperPharm, a Smyk, a Kappahl, és a Fielmann. A már ismert brandek közül megtalálható lesz itt a Piotr & Paweł, a C&A, a Triumph, a Deichmann, az Empik, a CCC, az Apart, a Wojas. 

A 32 400 négyzetméteres bérbe adható terület 150 kiskereskedelmi szolgáltató között oszlik meg. A 910 férőhelyes, ingyenes parkoló a látogatók kényelmét szolgálja. A Nova Park a Lubuszi Vajdaság legnagyobb bevásárlóközpontja lesz, amely a vajdaság székhelyén, Gorzów Wielkopolskiban épül meg.

A Caelum Development a társaság portfóliójában szereplő projektek befektetője, fejlesztője, irányítója és támogatója: Galeria Askana (Gorzów Wielkopolski), Galeria Młyńska (Racibórz), Wratislavia Center (Wrocław), Galeria Wisła (Płock), Familia (Gdańsk), Stara Cegielnia (Szczecin).

A Nova Park projekten kívül a Bukarest központjában épülő többfunkciós bevásárló- és szórakoztatólétesítmény, a ParkLake Plaza a Caleum Development folyamatban lévő legnagyobb projektje

-->

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek