Cégvilág

Ők voltak tavaly a legjobb energiaszolgáltatók

A lakosságot és a kiemelt intézményeket ellátó egyetemes energiaszolgáltatók közül az Émász áram- és a Főgáz gázszolgáltatóval elégedettek leginkább a fogyasztók, ezért a két cég kapta meg a 2010. évi tevékenységük alapján a Magyar Energiafogyasztók Szövetségének "Legjobb egyetemes szolgáltató" díját.

A maximált hatósági ár miatt a gázpiacon az egyetemes szolgáltatók között nem árverseny van, hanem a szolgáltatások és a kínált termékek versenyeznek - mondta Koncz László, a Főgáz  vezérigazgatója hétfőn a Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Kövesdi Zoltán, az Émász igazgatóságának tagja a geotarifa bevezetését hozta fel példaként: hőszivattyú alkalmazása esetén a nappali tarifához képest 30 százalékkal olcsóbb áramdíjat kínálnak a fogyasztóknak.

Molnár Péter, az Elmű-Émász-Mász Ügyfélszolgálati Kft. ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy a nyár közepén befejeződik az informatikai rendszer átalakítása az Elmű-Émász cégcsoportnál, és emiatt július 15. és 23. között zárva lesz az 56 ügyfélszolgálati iroda, nem lesz internetes szolgáltatás és korlátozott lesz a telefonos ügyfélszolgálat tevékenysége is.

Legjobb egyetemes szolgáltató ügyfélszolgálat elégedettség ÉMÁSZ Főgáz
Kapcsolódó cikkek