Cégvilág

CSIBE központ és Grand Fashion Outlet - Üzletnyitások Budapesten

Kimondottan jó évet zárt a Colliers International Magyarországon 2011-ben – jelentette ki Tim Hulzebos, a cég ügyvezető igazgatója egy tegnapi háttérbeszélgetésen.

A derűlátásra az adhat okot, hogy négy befektetési tranzakcióból kettőnél is közreműködőként voltak jelen, tavaly segítettek az elmúlt öt év egyik legnagyobb irodapiaci megállapodásának megkötésében, még mindig piacvezetőnek számítanak az ipari ingatlanok piacán, valamint jelentős mértékben a Colliers nevéhez kötődik az Andrássy út és a Váci út üzlethelyiségeinek kiadása is.

Az idén újdonság lesz a magyar Colliersnél az ingatlankezelési üzletág és a környezettudatos tanácsadás beindítása is.
Csörgő Anita, a Colliers kiskereskedelmi üzletágának vezetője szerint a klasszikus bevásárlóutcáknál a bérleti díjak némi csökkenése figyelhető meg. Azt is látni, hogy a legtöbb márka elégedett Budapesttel, ennek megfelelően mind a Váci út, mind az Andrássy út elfogadottsága és kiadottsága nőtt. A tendencia várhatóan tovább folytatódik, az Andrássy útra új beköltözők érkeznek az év első negyedében.

A Róbert Károly körúton a korábbi Material Center helyére tervezett 7000 négyzetméteres, 65 üzlet kialakítására alkalmas Grand Fashion Outlettel kapcsolatban a szakember elmondta, a nyitás akár már április végén elképzelhető, ha a kiadottság eléri a kívánt 70 százalékos szintet. Csörgő Anita szintén új nyitásként említette a békásmegyeri CSIBE központot, ami a Csiki-Bege csoporttól került a CIB Bankhoz.

Új érkezők az Andrássy útra

- Hublot

- St. Dupont

- La Perla

- Baldinini

- St. Dupont

- La Perla

- Baldinini -->

colliers
Kapcsolódó cikkek