BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tartja a versenyt az európai élmezőnnyel a Rovitex Homedeco

Rovitex Újra szép sikerrel szerepelt a pécsi központú Rovitex Homedeco Group a legrangosabb európai tavaszi szezonnyitó lakástextil szakmai kiállításon a Heimtextil 2012-n Frankfurtban. A Rovitex termékei a kiállítás fókuszában álló, a jövő lakástextiltrendjeit bemutató Trend Forumon is szerepeltek: a szigorú szakmai zsűri a Rovitex termékeiből is válogatott ide anyagokat, idén már harmadik alkalommal.

A Rovitex Homedeco Group idén immár hatodik alkalommal állított ki a Heimtextilen. Idén is helyet kapott a cég a legendás 3.0-ás csarnokban, a nyugat-európai, elsősorban német, nagy tradíciókkal rendelkező függönyforgalmazó és -gyártó cégek között. A magyar raktár- és gyártóbázissal rendelkező Rovitex Európa 6 országában rendelkezik leányvállalattal és kereskedelmi kirendeltséggel. Exportosztályán keresztül pedig kb. 30 országba jutnak el termékei. Több mint 2000 kiskereskedelmi partnerük mellett fontos beszállítói a legnagyobb szaküzlet- és barkácsláncoknak is.

A Rovitex Homedeco Group alapító cége, a Rovitex Hungária Kft. 100%-os magyar magántulajdonban lévő vállalatként 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy meghatározó szereplővé váljon a magyar lakástextilpiacon. A cég lakástextil-mintaboltja 2002-ben nyílt meg Pécsett. 2008-ban költöztek be a cég ügyfélszolgálatának is helyet adó modern logisztikai központjukba.

Az első Rovitex leányvállalat Horvátországban alakult meg 2004-ben, ahol 4 év alatt elérték a piacvezető szerepet, és tovább terjeszkedtek a délszláv országok felé: zágrábi logisztikai központjuk látja el a volt jugoszláv tagállamok piacait. Ezt követte 2005-ben a cseh, 2007-ben a szlovák és 2008-ban a román vállalatok megalapítása. Mivel a német piacra nehéz betörni, így ott 2006-ban a Rovitex Homedeco Group egy 35 éves hagyományokra visszatekintő lakástextil-nagykereskedelmi cég, a Galant Gardinen megvásárlásával vetette meg lábát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.