Az Aeroplex of Central Europe Zrt. (ACE) jelentős repülőgép karbantartó és javítóbázist üzemeltet a Budapest Airport partnereként és egy sor repülőgép típus napi karbantartási igényeit elégíti ki a Bombardier Dash-8 Q 400-astól kezdve a Boeing 737-es és Airbus A 320-as gépcsaládon át egészen a Boeing 747-es óriásgépekig. Ezen felül egy sor típus teljes körű nagyjavítását (ún. D-check) is végzik, mint amilyen a világ repülésében legtöbbet használt Boeing 737-es és az Airbus A 320-as. Az elmúlt időszakban olyan légitársaságok szerepeltek a megrendelőik között, mint az Air Berlin, a Travel Service, a Norwegian Air Shuttle vagy a spanyol Air Europa.
 
A Malév Ground Handling számos repülőtéri szolgáltatást nyújt a légitársaságoknak a check-intől és a poggyászfelvételtől kezdve a beszállításon át a légitársasági business-várók üzemeltetéséig és a VIP szolgáltásokig. A Malév Ground Handling működésének átalakítását követően a Budapest Airport olyan fontos légitársasági partnereinek nyújt szolgáltatást, mint a KLM, az Air France, az SN Brussels Airlines, a cseh CSA és az Air Berlin.
 
 „Ez a szerződés jelentős fordulópont az Aeroplex életében és reorganizációs folyamataiban, amelyet a Malév csődje miatt volt szükséges elindítanunk” - nyilatkozta Nemcsok Imre, az Aeroplex ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: ”Reméljük, az a stabilitás, amelyet az öt éves időszakra kötött szerződés sugall tovább javítja esélyeinket, hogy a korábbi, közel két évtized alatt megszerzett piaci pozíciónkat megőrizzük és erősítsük, valamint  tovább bővítsük megrendelőink körét.”