Cégvilág

Soha ennyien nem voltak még a Balaton Soundon

A VOLT fesztivál után a Balaton Sound is rekord-látogatottsággal büszkélkedhet: a hétfő hajnalban véget ért fesztivál 145 ezer látogatót vonzott Zamárdi szabadstrandjára.

A soproni Lővér kempingben pedig 5 nap alatt 120 ezren voltak. „A vendégek majd fele külföldről érkezett, a bérletek már elővételben elkeltek. Négyből két napra a napijegyek is elfogytak. Bár a fesztiválozók napokig ki se próbálhatták a Balatont és a nagy mennyiségű csapadék meglehetősen át is rendezte a helyszínt, a közönséget ez láthatóan nemigen zavarta” – írták a szervezők. Tavaly óta teljesen átalakult a Balaton Sound helyszíne. A kempingek egy külső területre költöztek, így idén a szabadstrand egészét elfoglalhatta a fesztivál, amely minden eddiginél látványosabb elemekkel gazdagodott.

Péntektől pedig egy hosszú bulihétvégével végérvényesen beindul a Beach-hangulat Siófokon és tart augusztus 20-ig. „Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer négyzetméteres, fehérhomokos vízpartja immár majd húsz esztendeje a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne, tavaly már több mint 130 ezren fordultak meg itt a nyár folyamán” – írta a siófoki Beach Club.

sound VOLT fesztivál
Kapcsolódó cikkek