Cégvilág

Hatalmas támogatást kapott a Prezi

57 millió dolláros befektetést kapott a Prezi. A befektetést a Spectrum Equitytől, a világ egyik legsikeresebb növekedésitőke finanszírozójától és korábbi befeketetőjétől, az Accel Partnerstől kapta. A tőkét a globális növekedés felgyorsításához fogják használni. Egyúttal bejelentették, hogy a Prezi  regisztrált felhasználóinak száma meghaladta az 50 milliót, vagyis az elmúlt 12 hónapban közel megduplázódott.

A felhasználók eddig több mint 160 millió prezit készítettek, azaz a Prezinek van a világ legnagyobb, nyilvánosan is elérhető prezentációs adatbázisa.

„Külön öröm, hogy egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, akik ismerik a piacunkat és a működési modellünket. Óriási tapasztalatuk van a felhő alapú szoftverekkel, és hozzánk hasonlóan, hosszú távra terveznek” – mondta Árvai Péter, a Prezi ügyvezető igazgatója és társalapítója.

„Jónéhány éve figyeljük a Prezi növekedését, és látjuk, hogy a prezi milyen gyorsan lett cégek, vállalkozók és oktatók kedvenc alkalmazása” – mondta Victor Parker, a Spectrum Equity ügyvezető igazgatója.

Prezi
Kapcsolódó cikkek