Cégvilág

Megújította regionális napilapjait a Mediaworks

Teljes megújításon esett át a Mediaworks nyolc megyei napilapja, amelyek hétfőn már az új külsőben jelentek meg.

A változás a Mediaworks valamennyi nyomtatott regionális kiadványát érinti: az Új Dunántúli Napló (Baranya), a Heves Megyei Hírlap (Heves), a 24 Óra (Komárom-Esztergom), a Somogyi Hírlap (Somogy), az Új Néplap (Jász-Nagykun-Szolnok), a Tolnai Népújság (Tolna), a Békés Megyei Hírlap (Békés) és a Petőfi Népe (Bács-Kiskun), valamint a Vasárnap Reggel megyei és központi kiadása egyaránt új dizájnban készül. Az olvasók több helyi tartalmat, gazdagabb szolgáltatási információkat kapnak.

„Fő célunk az előfizetői és árus példányszámok emelése. Ehhez igazodnunk kell a helyi igényekhez. Minden lapszámban az első három oldal az adott megye történéseire fókuszál, lesznek speciális tartalmú megyei oldalak is, valamint egy félig szolgáltatás, félig interaktív oldal is.

A Mediaworks a megyei lapokban is szeretné erősíteni a szórakoztató jelleget” – mondta Hanák Tamás, a napilap divízió igazgatója. Takács Zoltán regionális felelős szerkesztő szerint számos kutatás igazolta, mennyire fontosak a helyi hírek, ezért döntöttek úgy, hogy több tudósítást, interjút, riportot, lokális szolgáltatás jellegű információt adnak.

Mediaworks napilap
Kapcsolódó cikkek