Cégvilág

Újabb milliárdos megbízást nyert Rogán szomszédja

Újabb tendert nyert a Rogán Antal lakóparki szomszédjaként emlegetett Csetényi Csaba érdekeltsége.

Újabb, ezúttal nettó 1,4 milliárd forintos közpénzes tendert nyert a Rogán Antal lakóparki szomszédjaként emlegetett Csetényi Csaba érdekeltsége, a Network 360 Reklámügynökség Kft.

A cég most éppenséggel a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki kabinetiroda tenderén futott be. Az elnyert feladat „művészeti kiadványok megvalósítása, amelyen keresztül Magyarország kulturális-történelmi értékei bemutatásra kerülnek”. Továbbá németországi sajtókampány, ennek keretében a történelmi és kulturális kapcsolatok megerősítését célzó dokumentumfilm készítése, ezen dokumentumfilm, valamint egy releváns témájú játékfilm és ezekhez kapcsolódóan pozitív tartalmú szerkesztőségi anyagok megjelentetése. Az eredményhirdetés szerint az anyagok központi témája az 1956-os szabadságharc és forradalom. Mindezeken kívül az 1,4 milliárdból kulturális-művészeti rendezvényeket kell megvalósítani Berlinben, Londonban és Párizsban.

A pályázatra egy ajánlat érkezett, a Csetényi-cég és a németországi Tutzingben bejegyzett Red Rock Musikproduktion GmbH közös munkája..

Néhány napja a Miniszterelnökség bruttó 6,5 milliárdos megbízásból 6,25 milliárdot nyertek el a Rogán-szomszéd cégei, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. A pr-feladatokra, közvélemény- és piackutatásra, rendezvényszervezésre szóló tenderen labdába rúgott egy esztergomi cég, az LV-Team Kft. A nyomdai feladatokat és a grafikai tervezést pedig a Pátria Nyomda nyerte el bruttó 254 millió forintos ajánlattal.

Rogán Antal csetényi csaba
Kapcsolódó cikkek