Cégvilág

Ma kiderül, mit tartogat nekünk a Samsung

A Samsung ma rántja le a leplet az S8-as készülékéről, amely az első bemutatott készülék a rossz végzetű Samsung Galaxy Note 7 után. Mint azt korábban megírtuk, a piacon felfokozott várakozásokkal tekintenek a bemutató elő. Az új telefonban többek között egy intelligens hangvezérlésű segédprogram, a Bixby is helyett kapott.

A legtöbb beszámoló szerint két modell érkezik majd az új csúcstelefonból, a Galaxy S8 mellett egy S8 Plus jelzésű készülékkel is megörvendezteti a gyártó a felhasználókat.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]A kiszivárgott képek alapján eltűnhet alulról a Home gomb fotó: DPA A kiszivárgott képek alapján eltűnhet alulról a Home gomb fotó: DPA[/caption]

Arról megoszlanak a vélemények, hogy pontosan mekkora kijelzőt kapnak ezek a mobilok, de korábban több forrásból is érkezett olyan információ, hogy a kisebb modellnek is 5,8 hüvelykes képernyője lesz, míg a nagyobb akár 6,2 hüvelykes is lehet, ami szinte már a phabletekhez, vagyis az okosmobilok és táblagépek közötti kategóriához sorolhatja az eszközt.

A Galaxy S6-nál megismert, oldalra lenyúló kijelző nemcsak különleges megjelenést kölcsönzött a Samsung telefonjának, de néhány hasznos funkciója is volt, ennek megfelelően a 7-es szériánál is megtartották ezt a kialakítást, és nem okozna nagy meglepetést, ha mindkét S8-as modellnél bevetnék ezt a megoldást.

okostelefon s8 Samsung telefon infokommunikáció
Kapcsolódó cikkek