Cégvilág

Nyár végén mutatkozhat be a Galaxy Note 8

Egyes sajtóértesülések szerint augusztus második felében mutathatják be a legújabb új Galaxy Note 8 készüléket.

Augusztus második felében mutathatja be a Samsung New Yorkban az új Galaxy Note 8 készüléket a Reuters információi szerint. A hírügynökség forrása arról számolt be, hogy a legutóbbi csúcskategóriás Galaxy okostelefonokhoz, az S8-hoz és S8+-hoz hasonlóan ívelt, oldalra lenyúló, 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezik majd az új eszköz, amely, ha kevéssel is, de még az S8+ képernyőjénél is nagyobb. Korábban megjelent beszámolók alapján úgy tűnik, hogy a teljesítményre sem lehet majd panasz, a Qualcomm júliusban bemutatkozó Snapdragon 836 processzorát és 8 gigabyte RAM-ot kap a mobilkészülék.A prémiumtelefonoknál megfigyelhető trendet követve két hátoldali kamerára számíthatunk a Note 8 esetében, és bőven lesz majd hely az azzal készített fényképek és filmek tárolására is, hiszen alapból 256 gigabyte-nyi tárhellyel bír majd az eszköz.

Forrás: AFP

A Samsung tavaly augusztus 19-én mutatta be a Note széria előző modelljét, a 7-est, ami a cég történetének valószínűleg legnagyobb bukása volt. Bár az első beszámolók még egy igen ígéretes készülékről szóltak, a forgalmazás megkezdése után néhány nappal már megjelentek az interneten a kigyulladt Note 7-eseket ábrázoló fényképek, és ősszel teljesen ki kellett vonniuk a forgalomból az eszközt. Akkor többen felvetették azt is, hogy elképzelhető: a Samsung végleg felhagy a Note termékcsalád gyártásával, azonban tavaly októberben a társaság egyértelművé tette, hogy erről szó sincs.

Az, hogy valóban augusztusban lesz-e a Note 8 bemutatója, várhatóan egy hónapon belül kiderül, legalábbis a Galaxy S8-as esetében ennyivel a bemutató előtt küldte ki a cég a meghívókat. Az viszont biztos, hogy ezúttal hibátlan termékkel kell majd jelentkezniük, mert még az apróbb hiányosságoknak is komoly médiavisszhangja lehet a Note 7 esete után.

augusztus galaxy Samsung
Kapcsolódó cikkek