Cégvilág

Az MKB Csoport két tagja is az AgrárgépShow-n

Az MKB Pénzügyi Csoport két tagja az MKB Bank és az MKB-Euroleasing kiemelt helyszínen, közös standdal vesz részt a január 24. és 27. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2018 kiállításon. Az MKB Bankkal korábban kötött stratégiai megállapodás alapján a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) is partnerként jelenik meg a standon.

A Hungexpón megrendezésre kerülő Agrárgépshow 2018 az év legnagyobb hazai agráripari kiállítása, ezért az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos, hogy teljes agrárportfoliójával képviselje magát az eseményen – írja közleményében a vállalat.

Forrás: AFP/Hauke-Christian Dittrich/dpa

A 2017-es év jelentős előrelépést és sikereket hozott az MKB Pénzügyi Csoport számára az agrárium területén is. A teljes országos lefedettséggel, stabil pénzügyi háttérrel működő MKB-Euroleasing a mezőgazdasági gépfinanszírozás területén stabil piacvezető. Az MKB Bank vállalati üzletágán belül tavalyi évben létrehozott Agrár Partner központ az agráriumban működő vállalkozások számára biztosít komplex banki és pénzügyi szolgáltatásokat.

A MEGFOSZ-szal kötött stratégiai megállapodás részeként az MKB Bank szakmailag és pénzügyileg is hozzájárul a jövő agrárszakembereinek képzéséhez a „Legyél Te is mezőgépész!” elnevezésű pályaorientációs programban történő aktív részvételével.

Az MKB Pénzügyi Csoport több különleges, csak a kiállításon igénybe vehető ajánlattal és termék kedvezménnyel is készül.

A Hungexpo „A” pavilonjában található standon a banki termékekre, szolgáltatásokra valamint az eszköz és gépfinanszírozásra vonatkozó kérdéseiket személyesen tehetik fel az érdeklődők az MKB Bank és az MKB-Euroleasing felkészült szakértői számára. A szakmai kínálat mellett különleges élményprogram: virtuális traktorvezetés és traktorverseny is várja látogatókat.

MEGFOSZ AgrárgépShow MKB
Kapcsolódó cikkek