Cégvilág

Magyarországon teljesített legjobban a Subway

Közel húsz százalékkal nőtt a Subway magyarországi éttermeinek forgalma tavaly. A vállalat idén tervezi megnyitni új külsejű éttermeit a régióban.

A Subway Magyarország kiváló pénzügyi eredményekkel zárta a 2017-es évet, ami egyrészt köszönhető az élelmiszerárak átlagos 6 százalékos csökkenésének, másrészt az éttermek forgalmának 18 százalékos növekedésének – írja közleményében a gyorsétteremlánc.

A világ egyik legnagyobb, legalább 100 országban jelen levő, több mint 43 ezer egységgel rendelkező gyorséttermi hálózatában a tavalyi évben Magyarország teljesített a legjobban. Országos szinten vendégeinek száma 9 százalékkal növekedett 2016-hoz képest.

Forrás: Subway Magyarország

“A magyarországi Subway életében a tavalyi év pénzügyi szempontból nagyon sikeresen zárult. A kezdetleges apró nehézségek ellenére, immár zsinórban harmadszor fordult pozitív irányba az értékesítési mutató. A közelmúltban néhány franchise partnerünkkel, éttermeik nem megfelelő színvonalú működtetése miatt meg kellett szakítanunk az együttműködést. Ezek a változtatások azonban szükségszerűek voltak ahhoz, hogy a jelenlegi franchise partnereink színvonalas vásárlói élményt biztosíthassanak fogyasztóik számára. Ezzel egyidőben új francise partnereket keresünk, ami a magyar piac további fejlődését biztosítja.” -mondta Martin Princ, a Subway kelet-közép-európai régió fejlődéséért felelős igazgatója.

A Subway idén tervezi tervezi megnyitni első megújult külsejű, úgynevezett Fresh Forward Décor éttermeit a régióban.

Az új dizájnt még 2017-ben vezették be, ami hatalmas előrelépést jelentett a brand vizuális megjelenésében. A vállalat az eddigi logótól eltérő szimbólummal rukkolt elő, a Choice Mark-kal, amely a márka jellemzőinek megtartása mellett, friss és modern megjelenést kölcsönöz a Subway-nek.

A Subway 2004-ben lépett a magyar piacra, jelenleg 9 étteremmel van jelen az országban, melyek Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Siófokon találhatók.

gyorsétterem Subway Choice Mark
Kapcsolódó cikkek