Cégvilág

Komoly változás előtt áll a Philips Lighting

A Philips Lighting, a világ egyik vezető világítástechnikai vállalata bejelentette névváltoztatási szándékát Signify-ra.

A társaság, a Royal Philips vállalattal kötött licensz megállapodása alapján továbbra is használni fogja a Philips márkanevet, ami az egyik legmegbízhatóbb márkanév a világon.

Fotó: AFP PHOTO / BELGA / LUC CLAESSEN

Nagy örömmel tölt el minket, hogy bejelenthetjük cégünk új nevét, ami egy további mérföldkő vállalatunk átalakításának irányába

– nyilatkozta Eric Rondolat, a Philips Lighting vezérigazgatója. Elmondása az új név tükrözi majd a stratégiai célkitűzéseket és kiváló lehetőség arra, hogy egy megújult vállalati arculatot mutasson be a vállalat, amely tovább erősíti majd a 32 ezer főből álló munkavállalói közösségét.

Az új név megfelel a Royal Philips céggel megkötött licencszerződés követelményeinek, amely a társaság nevének 18 hónapon belüli módosítását írja elő abban az esetben, ha a Royal Philips többé már nem többségi tulajdonos.

Vállalatunk nevének megváltoztatási szándékát az alapszabályának módosítása érdekében, a Philips Lighting N.V. részvénytársaság a 2018. május 15-én megtartásra kerülő éves közgyűlésén terjeszti elő. A Philips Lighting N.V. tőzsdén jegyzett neve nem változik.

Philips Lighting névváltoztatás
Kapcsolódó cikkek