Cégvilág

Elkészült az új gyártócsarnok Nógrádban

Elkészült a Nádland Kft. új raktár- és gyártócsarnoka a Nógrád megyei Vizsláson. Az 1362 négyzetméteres csarnokban, amelyet a közel jövőben adnak át, többek között gumiburkolatokat és rugalmas járólapokat fognak gyártani – közölte a felépítményi anyagokat gyártó Swedsteel-Metecno Kft.

Az éves szinten félmilliárd forint feletti forgalmat elérő, elsősorban kerti, játszótéri, lakberendezési, illetve háztartási termékek gyártásával, értékesítésével foglalkozó Nádland Kft. idén több milliós fejlesztésbe fogott.

Ennek részeként a közeljövőben adják át a Nógrád-megyei Vizsláson a cég új, 1362 négyzetméteres raktár-és gyártócsarnokát, ahol többfunkciós rugalmas gumiburkolatokat, rugalmas járólapokat fognak előállítani a játszóterek, sportpályák, illetve mezőgazdasági-és ipari létesítmények számára.

A Nádland Kft. új csarnoka Vizsláson
Forrás: Swedsteel-Metecno Kft.

Az alig 8 hónap alatt megvalósult beruházás során egy hosszútávon is gazdaságosan üzemeltethető, energiatakarékos, könnyűszerkezetes acélvázas csarnok épült fel, amelynek felépítményi anyagait a 2016 óta hazai gyártókapacitásokkal rendelkező biatorbágyi cég biztosította.

A biatorbágyi központtal rendelkező vállalat az anyagok gyártásán és leszállításán felül a beruházás mérnöki támogatásában is aktív szerepet vállalt a vázlattervek elkészítésétől egészen a kivitelezés folyamatáig.

Új 5400 négyzetméteres üzemcsarnokot épít és robotizált gépsorokkal fejleszti termelését a tűzhelyeket és kandallókat gyártó salgótarjáni Wamsler SE – jelentették be március 27-én.

 

energiatakarékos Swedsteel-Metecno gyártócsarnok Nádland könnyűszerkezetes nógrád raktár gumiburkolatok
Kapcsolódó cikkek