Cégvilág

Szerződést bontott Schobert Norberttel az egyik fővárosi franchise-üzlet

Schobert Norbert egy korábbi Facebook-bejelentkezésével nagyon felkavarta a hazai állóvizet.

„Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben” – közölte az Update Low Carbe Mammut Facebook-oldalán.

Schobert Norbert
Forrás: MTI / Kallos Bea

Azt is írják, hogy teljes mértékben elhatárolódnak Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet:

ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Hozzáteszik, annak ellenére, hogy véleményük szerint a termékekkel nincs probléma, és biztosak benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, nem szeretnék a továbbiakban értékesíteni a vállalkozó termékeit.

Schobert Norbert egy korábbi Facebook-bejelentkezésével nagyon felkavarta a hazai állóvizet, amelyben azt taglalta, hogy azért mennek szét a házasságok, mert a nők nem szabadulnak meg a súlyfeleslegüktől a szülés után, így már kevésbé ébresztenek vágyat a partnerükben.

Update Low Carbe Schobert Norbert
Kapcsolódó cikkek