Cégvilág

A Szerencsejáték Zrt. már felkészült a magyar focira

Vége a várakozásnak – visszatér a magyar foci, a meccsekre a Szerencsejáték Zrt. is készül, derül ki a vállalat közleményéből.

Május 23-tól az élvonalbeli csapatok küzdelmeivel Magyarországon is újraindul a futballélet. Szombaton két Magyar Kupa-mérkőzés mellett egy elmaradt NB I-es találkozót is pótolnak, de nem kell sokat várni az Újpest – FTC derbire sem. Mindezen események pedig már a Tippmix és a Tippmixpro kínálatában is megtalálhatók.

A több mint két hónapos kényszerszünet után a sportfogadók körében leginkább népszerű bajnokságok közül már nem kell mindegyiket nélkülözni.

Múlt hét szombattól kezdve folytatódtak a német Bundesliga 1. és a Bundesliga 2. küzdelmei is. Nem meglepő, hogy az újraindulás utáni első német élvonalbeli forduló mérkőzései igen népszerűek voltak a fogadók körében,

a kilenc találkozóhoz a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több százmillió forint nyeremény kapcsolódott.

Ettől a hétvégétől kezdve a Bundesliga újabb mérkőzései mellett magyar találkozókat is követhetnek a szurkolók – a helyszínről még nem, hiszen a találkozók zárt kapuk mögött zajlanak, de a Tippmixen és a Tippmixprón természetesen élőben is fogadhatók lesznek az összecsapások. Szombaton kerül sor a Magyar Kupa elődöntőinek első felvonására, előbb a Mezőkövesd – Fehérvár, majd az MTK – Honvéd párharcra.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

E két mérkőzés előtt pedig a címvédő és listavezető FTC pótolja még a pontvadászat elejéről elmaradt, Debrecen elleni találkozóját.

Sőt, a még februárban elhalasztott Újpest – FTC rangadó pótlására sem kell sokat várni, hiszen ezt a találkozót május 27-én, jövő héten szerdán rendezik. A derbire is lehet már tippelni a Tippmixen és a Tippmixprón, ahol a jól megszokott módon számos fogadási lehetőség érhető el az egyes mérkőzésekhez kapcsolódóan.

Mindezek mellett többek között a szintén májusban újrainduló cseh, lengyel, dán, szerb, osztrák, illetve horvát futballszezon eseményei is a kínálat részét képezik már, érdemes tehát böngészni a Tippmix és a Tippmixpro oldalát a legfrissebb nyereményszorzókért!

Szerencsejáték Zrt. tippmix magyar foci
Kapcsolódó cikkek