A Euromoney által évente elvégzett privátbanki és vagyonkezelési felmérés régiónként és szolgáltatási területenként nyújt minőségszempontú áttekintést a privátbanki szektor legkiválóbb szolgáltatásairól. A díjazottak kiválasztása a bankok által szolgáltatott adatok és a versenytársak megítélése alapján történik.

A vagyonkezelés területén odaítélt díjak közül a legrangosabbak közé tartoznak a Euromoney éves Private Banking elismerései. 

Idén 88 ország privátbankjai és privátbanki intézményeinek vagyonkezelői vettek részt a felmérésben, és azokat a cégeket kellett megjelölniük, amelyeket a legnagyobb versenytársaiknak tartanak. A Euromoney 2021-es felmérése a Family Office szolgáltatások kategóriában az APELSO Trust-ot már tavaly is a második helyre rangsorolta, az OTP-t követően. 

Fotó: Shutterstock

Megtisztelő számunkra, hogy szolgáltatásainkat a magyar piac elismerte, s így a neves Euromoney rangsorban megjelenhettünk. A magyar piac véleménye, melyet a Euromoney rangsor első helyezése mutat, azt bizonyítja, hogy munkálkodásunk eredményes, legfőképpen pedig a piac számára látható volt. Hálás vagyok kiváló csapatunk elkötelezett és kemény munkájáért, amit a családi vagyonmegőrzés és gyarapítás terén végeznek és köszönjük ügyfeleinknek is a bizalmat.

– mondta Antall György, az APELSO Trust egyik alapítója.

Bizalmat építeni a legnehezebb

Egyedi megoldások kidolgozásával építik fel bizalmi vagyonkezeléssel foglalkozó vállalkozásukat az Apelso Trust Zrt. tulajdonosai.