Nehéz éveken van túl Schobert Norbert cégbirodalma, tavaly év végén a beszállítási problémák újabb jel volt erre, noha ez azóta valamelyest helyreállt

Az üzletember szerint az első csapás a koronavírus-járvány volt, amelyet újabbak követtek, de bízott benne, hogy hamarosan újra talpra állhat a hálózat.

20230222 Budapest Rácz Géza mérlegelése. Schobert Norbi segítségével fogyott le
Fotó: Máté Krisztián / MW Bulvár

A részvénytársaság igazgatósága megszűnt, Schobert Norbert lett az egyszemélyi vezető. A Blikk cikke szerint pedig végrehajtás van a Norbi Update Lowcarb Zrt.-n. A cégkivonat és egyéb elérhető adatok alapján a végrehajtás elrendelésének időpontja: 2023. március 20.

Biztosan valamilyen kifogásolt számla miatt lehet, de ilyen mélyen nem foglalkozom a cég ügyeivel, ezekkel a dolgokkal a társaság könyvelője és jogásza foglalkozik

– mondta Schobert a lapnak.  

Később a lapnak elárulta, hogy a könyvelőjétől azt a tájékoztatást kapta, hogy a végrehajtásban érintett összeg már ki lett fizetve, néhány nap átfutási idő, míg a nyilvántartásokban is látszik majd, hogy a végrehajtást levették a cégről. Schobert Norbert cégének pénzügyekért felelős munkatársa azt mondta, hogy ez egy 167 ezer forintos számla volt, amelyet vitattak, mert felmondták a szerződést.