Az előző évben a Rossmann elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját, és továbbra is elkötelezett a munkavállalók jóllétének javítása mellett. 

A vállalat folyamatosan figyeli az és a reálbérek alakulását, az MNB aktuális előjelzései szerint év végére 18 százalékos éves inflációval számolnak. Fontosnak tartják a bérek folyamatos felülvizsgálatát: idén már másodszor emelik meg a fizetéseket, most 300 millió forintot fordítanak erre a célra.

A vállalatnál a munkatársak anyagi támogatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő szociális védőháló kialakítására is. Az elmúlt időszak kihívásaira reagálva a közelmúltban bevezetett jogi, pénzügyi, személyes, pszichológiai és egészségügyi tanácsadást nyújtó Számíthatsz ránk! program mellett egy szociális alapot is működtetnek, amelyen keresztül rendkívüli élethelyzetbe került kollégáiknak nyújtanak gyors és bürokráciamentes segítséget. 

Rossmann
Fotó: Rossmann

Németh Kornél ügyvezető elmondta:

A Rossmann-nál továbbra is erős fókuszt helyezünk munkatársainkra, azon dolgozunk, hogy a bér jellegű juttatások mellett egy komplex szociális védőhálót is nyújthassunk kollégáinknak. A béremelés az anyagi terhek csökkentése mellett egyben egy fontos üzenet is munkatársainknak.

 

Új korszak: drónnal viteti házhoz a Rossmann a vécépapírt

Már a tesztrepülés is megvolt, a pilóta nélküli jármű több mint 15 kilométert repült 50 kilométer per órával.