A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága bejelentette, hogy két különjáratot indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a labdarúgó-Európa-bajnokság következő, Szófiában tartott selejtezője alkalmából.

Hungary v San Marino - 2022 FIFA World Cup Qualifier
Sokan kísérik majd Bulgáriába is a magyar labdarúgó-válogatottat.
Fotó: Robert Szaniszlo / AFP

A november 16-i sporteseményen a házigazda Bulgáriával mérkőzik meg Magyarország. A különjáratok, amelyeket a légitársaság a legmodernebb, Airbus A321neo repülőgépekkel üzemeltet, a futballmeccset követően haza is hozza a szurkolókat. 

Döntetlent játszott a válogatott, már csak egy pontot kell gyűjteni az Európa-bajnoksághoz

Nem sikerült a litvánok ellen eldönteni a továbbjutást, de így is a kezünkben van a sorsunk: két mérkőzésen kell pontot szerezni. A magyar válogatott továbbra is veretlen a csoportban.

A magyar futballválogatott számára a következő selejtező valódi fordulatot jelenthet, hiszen itt már az is eldőlhet, kijut-e a csapat a labdarúgó-Európa-bajnokságra. Akik a helyszínen támogatnák a hazai válogatottat, már megvehetik jegyüket a Wizz Air honlapján, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

Wizz Air Airbus A320 Landing At Eindhoven Airport
A mérkőzéshez igazítja járatát a légitársaság.
Fotó: NICOLAS ECONOMOU / AFP

Örülünk, hogy ezzel a különjárattal mi is hozzájárulhatunk a magyar válogatott támogatásához – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere. Hozzátette: a szurkolóknak a meccshez igazított menetrendet kínálnak, így kényelmesen tudják elrepíteni őket a mérkőzésre, és bíznak benne, hogy egy nagyszerű eredményt követően hozhatják majd őket haza.