Közvetlen repülőjárat indul Budapest és Lyon között augusztus 21-én, éa az év további részében elérhető lesz. A járatot az EasyJet indítja, és heti két alkalommal, szerdán és szombaton közlekednek majd a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a lyoni Saint-Exupéry repülőtér között.

Budapest és Lyon között indít közvetlen járatot az EasyJet / Fotó: AFP

A légitársaság már a nyár végéig kitöltötte menetrendjét, melyben megtalálható augusztus 21-től a közvetlen járat, tehát nem lesz szükség a párizsi átszállásra – írja az AIRportal.hu.

Az EasyJet 45 451 forintért árulja turistaosztályra a retúrjegyeket.

Mivel a járatok csak szerdánként és szombatonként lesznek elérhetők, ezért a foglalásnál figyelni kell, hogy ha nem ezeken a napokon térnénk vissza Budapestre, akkor a jegy drágább, mivel csak átszállásos járat választható. 

A vártnál jobban kezdte az új üzleti évet az EasyJet, a brit diszkont-légitársaság az erős utazási kedvnek köszönhetően az idei év első felében is a korábban jelzettnél kisebb veszteségre számít azzal együtt is, hogy a közel-keleti konfliktus miatt mintegy 40 millió font értékleírást volt kénytelen végrehajtani.