ANY Biztonsági Nyomda

Vegyes eredmények az ANY Nyomdától

Az árbevétel tekintetében az elemzői várakozásoknak megfelelő számok érkeztek az ANY Nyomdától. A profit viszont egy egyszeri tétel miatt nem nőtt.

Magára talált a nyomdarészvény

Magasabb lehet az osztalék is a tavalyinál, ha pedig a 2018-as árbevétel meghaladja a 100 millió dollárt, új kapuk nyílnak meg a társaság előtt.

Az ANY is nyert a tavaszi parlamenti választáson

Idén egy számjegyű lehet az ANY profitnövekedésének az aránya. Az exportban a tavalyi erős bázis ellenére is lehet potenciál, míg a választási bevételek az első fél évet erősíthetik.

Döntött a Nyomda az osztalékról

Részvényenként 79 forint osztalékot hagyott jóvá az ANY Biztonsági Nyomda április 5-én megtartott éves rendes közgyűlése a 2017-es eredményből.

Felpörgött az export a Nyomdánál

Rekordszintű, 26,2 milliárd forint lett az éves árbevétel tavaly az ANY nyomdaipari szolgáltatónál. A részvényesek 79 forint osztalékot zsebelhetnek be.

84 forintos osztalékot fizet az ANY Biztonsági Nyomda

Részvényenként 84 forintos osztalék kifizetéséről határozott az ANY Biztonsági Nyomda csütörtöki közgyűlése a tavalyi 65 forint után, az osztalékfizetés időpontja július 5-e - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Világgazdaság Piactér