Bershka

Jól ment a népszerű ruhaboltoknak

Jelentősen, nőtt a spanyol Inditex, egyebek között a Zara, a Bershka és a Pull&Bear ruházati üzletláncok tulajdonosának profitja.

Sokan shoppingoltak a Zarában és a Bershkában

A spanyol Inditex – a Zara márka tulajdonosa – mai gyorsjelentésében a várakozásoknak megfelelő számokat tett közzé – olvasható az Equilor összefoglalójában.

Növelte profitját a Zara tulajdonosa

A spanyol Inditex, a Zara, a Bershka és a Massimo Dutti üzletláncok tulajdonosa 2009 utolsó negyedévében és a teljes tavalyi évben is növelte profitját.

Öt új üzletet nyit nálunk a Zara márka tulajdonosa

Az év végéig öt új üzletet nyit hazánkban a spanyol Inditex, Európa legnagyobb ruházati forgalmazó vállalatcsoportja. Az Inditex kommunikációs osztálya a Világgazdaság érdeklődésére megerősítette: a Debrecen Fórum Kulturális és Kereskedelmi Központban négy, a Zara, a Pull and Bear, a Stradivarius és a Bershka márkákkal erősítenek. Ez utóbbi brand a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban is elérhető lesz 2008 végéig.

Bomba üzlet cipőből és táskából

Barcelonában nyitotta meg első üzletét az Inditex csoport legújabb leányvállalata, az Uterqüe. A ruházati lánc boltjaiban kizárólag kiegészítőket lehet vásárolni. Az Inditex további öt üzlettel ünnepelte az új márka premierjét, Barcelona mellett Madridban és a La Corunában. Uterqüe akár nálunk is nyilhat, de csak jövőre.
1
Világgazdaság Piactér