bevásárlóközpont

Gazdát cserél négy pláza

Az Indotek csoporthoz tartozó, újonnan létrejött GSZ-Monument Kft.-é lesz a Corvin Plaza, a Duna Plaza, a Győr Plaza és a Miskolc Plaza, illetve az ezek üzemeltetését szolgáló tevékenységek.

Eladták a Mammut bevásárlóközpontot

A NEPI Rockcastle ingatlanbefektető és -fejlesztő vállalat 254 millió euróért többségi részesedést szerzett Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Elkelt a tököli bevásárlóközpont

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap megvásárolta a Futureal-csoporttól Csepel-sziget legnagyobb bevásárlóközpontját, a Sziget Centert.

Magyar áruházakat is vásárol a CPI a régióban

Magyarországi, csehországi, lengyelországi és romániai bevásárlóközpontokból, összesen 11 kereskedelmi ingatlanból álló portfólió megvásárlásáról írt alá keretmegállapodást a CPI Property Group a CBRE Global Investors által kezelt alapokkal - tájékoztatta a luxemburgi székhelyű, főként hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI kedden az MTI-t.

Egyre több bevásárlóközpont épül

Tavaly 800 ezerrel több, 11,4 millió négyzetméter bevásárló központ épült a világon, mint 2013-ban, ennek 20 százaléka jutott Európára, a piacot Ázsia vezeti - közölte saját adatai alapján a CBRE globális ingatlan tanácsadó magyar leányvállalata az MTI-vel.

Fenyegetések miatt lépne az amerikai igazságügyi miniszter

A bevásárlóközpontok üzemeltetőinek több biztonsági embert kell alkalmazniuk és több térfigyelő kamerát telepíteniük az al-Shabaab terrorszervezet fenyegetése miatt - jelentette ki pénteken a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva Eric Holder leköszönő amerikai igazságügy-miniszter.
Világgazdaság Piactér