diagnosztika

Rákellenes nap – hol tartunk?

A daganatos megbetegedések közül Magyarországon a tüdőrák időbeni felismerése és kezelése az egyik legnehezebb népegészségügyi probléma.

Nagy pályás lehet a Diagon

Összeszedni a kapcsolati tőkét és megtanulni a nagy pályán játszani – ezt várja az ELITE programtól Kern József.

Az ázsiai piacra is betörne az Affidea

Ha emelkedne a volumenkorlát, úgy 15-20 százalékkal több közfinanszírozott vizsgálatot tudna elvégezni az első magyar magándiagnosztikai labor.

Globális diagnózis digitális röntgennel

Akár kontinenseken átívelő állatorvosi konzílium is percek alatt összehívható a digitális röntgenkészülék felvételeinek értékelésére - mondta el a vg.hu-nak Szilvássy Levente állatorvos, a Trivet Kft. ügyvezetője. A cég a közelmúltban Leader pályázaton nyert támogatást az eszköz megvásárlásához.

Orvostechnikával bővült a Flextronics

Európai szintű orvostechnikai üzletággal bővül a magyarországi Flextronics csoport szolgáltatóközpontja, a Flextronics Global Services Budapest, az új részleget ma adják át. A fejlesztés annak köszönhető, hogy a budapesti üzem megszerezte hozzá a megfelelő nemzetközi orvostechnikai minősítést – válaszolta lapunk megkeresésére Pat Cullen, a Flextronics Global Services alelnöke.

"Rettegnek a rablók" az Infovadásztól

Egy év óta rettegnek a rablók, a cigarettacsempészek, a műkincstolvajok, a drogdílerek, de a tilosban vadászó olasz konyhafőnökök is az Infovadásztól, a rendőrség és a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának sikeres nyomozójától.
Világgazdaság Piactér