egészséges életmód

Fogyókúrára fogná Trumpot az orvosa

Az elnök nagyon egészséges, csak le kell fogynia a Fehér Ház orvosa szerint, aki kedden ismertette Donald Trump elnök orvosi vizsgálatának eredményeit.

Egészséges ételeket esznek a magyarok?

Manapság egyre több szó esik az egészségtelen táplálkozás következményeiről, a lakosság körében egyre szembeötlőbb testsúlyproblémákról. A GfK Hungária vonatkozó vizsgálatainak adatai szerint tízből egy honfitársunk étkezik a korszerű orvostudományi ismereteknek megfelelően, és összességében négyből hárman figyelnek az ételek testsúlyra gyakorolt hatására. Az egészséges táplálkozást alapvetően meghatározó funkcionális élelmiszerek iránti kereslet tekintetében hazánk némiképp elmarad a nemzetközi trendektől. Magyarországon a joghurt, a margarin, a reggeli gabonapelyhek és a teák esetében fontos a fogyasztóknak az egészséget javító hozzáadott tápanyagok megléte.

Hamburgeradó: a kávéra és cukorra is kiterjedhet

A hamburgeradót nem a kormány javasolta először, de sejthető volt, hogy tetszik nekik az elképzelés - mondta Csontos Csaba, a Nestlé Hungária Kft. vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója. Véleménye szerint a fogyasztók lehetnek az adó áldozatai. Ha a fogyasztó lemond egyes termékekről, mert drágábbak lesznek, az nem biztos, hogy az érdekét szolgálja - tette hozzá.
1
Világgazdaság Piactér