Elődöntő

Négy csapat a PénzSztár döntőjében

Az elmúlt héten hét csapat szállt versenybe Budapesten az első országos középiskolai pénzügyi-gazdasági verseny, a PénzSztár elődöntőjében, a végeredmény alapján az első négy helyezett csapat jutott tovább a december 19-én, ugyancsak budapesti országos döntőbe - közölte a versenyt lebonyolító TAS-11 Kft.

Williams–Szafina-döntő lesz Melbourne-ben

A második helyen kiemelt, amerikai Serena Williams és a harmadikként rangsorolt, orosz Dinara Szafina játssza az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes küzdelmeinek szombati fináléját.

Elődöntős a férfi pólóválogatott

A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos győzelmet aratott a kanadai együttes ellen a pekingi olimpia csoportkörének utolsó fordulójában, így csoportelsőként egyenes ágon jutott be a pénteki elődöntőbe.

Elődöntős az U19-es magyar labdarúgó-válogatott

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott második mérkőzését is megnyerte a csehországi Európa-bajnokságon, miután 1-0-ra legyőzte a spanyol csapatot. Miután a csoport másik mérkőzésén Németország 3-0-ra lelépte Bulgáriát, már biztos elődöntős a gárda. Sisa Tibor együttese ezzel az eredménnyel már a jövő évi egyiptomi világbajnokságon is bebiztosította helyét.

Elődöntős a Kemény-csapat

Bejutott a legjobb négy közé a magyar férfi vízilabda-válogatott a spanyolországi Eb-n, miután a szerda esti keresztbejátszáson hat góllal nyert Németország csapata ellen.
Világgazdaság Piactér