festék

Felpörgetheti az exportot a befektető

A várhatóan áprilisban lezáruló tranzakció a beszerzés és az értékesítés összehangolását, egyúttal a Poli-Farbe kiszámítható fejlődését is magával hozhatja.

Katasztrófákat előzhet meg az "okos festék"

Egy skót szakértők által kifejlesztett speciális festék segítségével időben előre jelezhetőek az épületekben kialakuló veszélyes statikai változások.

A nyári felni újraélesztése

A téli gumik felrakásával tárolókba kerülnek a könnyűfém felnik. Az elcsomagolás előtt érdemes rendbe hozni az apró sérüléseket – akár házilag is.

Kifesteni olcsó - Jól hasít a legnagyobb festékgyártónk

A hanyatló barkács- és stagnáló festékpiacon is némiképp növelni tudta árbevételét a Poli-Farbe. Hazánk legnagyobb festék- és vakolatgyártó vállalata formaldehidmentes falfestékekkel kívánja megerősíteni piaci pozícióit.

Festékhiányt okozott a földrengés a világ autógyártásában

Egy bizonyos autószínezék hiánya miatt időlegesen csökkenteniük kell felvehető rendeléseiket a világ autógyártóinak: a Xirallic nevű anyagot használó cégek, így a Chrysler, a General Motors és a Ford néhány szín esetében egyelőre nem tudják pótolni a festék hiányát.

Újdonság: Különleges festék magyar cégtől!

A magyar mellett a szlovák piacra is megkapta a Du Pont Teflon márkanév használati jogát az amerikai Du Pont konszerntől új fejlesztésű festékcsaládja számára a Poli-Farbe Vegyipari Kft.
Világgazdaság Piactér