fiók

Ezeket a fiókokat zárja be az MKB

A bank költséghatékonyságának javítása, valamint a fenntartható nyereséges működésének érdekében zár be fiókokat.

Újabb bank ment csődbe az Egyesült Államokban

Az év kezdete óta a harmadik bank ment csődbe az Egyesült Államokban, tavaly tizennyolc bank zárt be Amerikában, egy évvel korábban huszonnégynek kellett lehúznia a rolót.

Fogyóban a bankfiókok

A banki költségcsökkentések, és egyes szolgáltatók eltűnése nyomán tavaly is tovább folytatódott a pénzügyi szolgáltatók értékesítési hálózatának zsugorodása. A bankszektorban várható koncentráció nyomán tovább folytatódhat a fiókok számának csökkenése, és persze a létszám zsugorodása is.

Mégsem zár be két fiókot az AXA Bank

Az AXA Bank a korábbi terveivel ellentétben mégsem zárja be miskolci és szegedi fiókjait, így az ügyfélcentrumok július 1-jén lezáruló összevonása után nyolc régióközpontot működtet majd - közölte az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe pénteken az MTI-vel.

Tizenegy bankfiókot bezár az idén a CIB Bank

A CIB Bank még az idén bezárja 11 magyarországi fiókját. Ezek közül hét Budapesten van (Vízimolnár utca, Hess András tér, József körút 59–61., Nagy Lajos király útja 56/A, Andrássy út 70., Kerepesi út 146., Könyves Kálmán körút 12–14.).

Százhúsz új fiókot nyit Magyarországon az UniCredit

Az UniCredit 2015-ig többszáz új bankfiókot tervez nyitni Közép-Kelet-Európában, egyebek mellett Magyarországon is - mondta az olasz bankcsoport vezérigazgatója az osztrák Wirtschaftsblatt című lapban.

Fiókokat zár be a K&H Bank

Gyorsan növekvő nyereség mellett is spórol a hitelintézet, ennek részeként nyolc fiókot zárnak be – közölte ma a cég vezérigazgatója.
Világgazdaság Piactér