Pénz- és tőkepiac

Tizenegy bankfiókot bezár az idén a CIB Bank

A CIB Bank még az idén bezárja 11 magyarországi fiókját. Ezek közül hét Budapesten van (Vízimolnár utca, Hess András tér, József körút 59–61., Nagy Lajos király útja 56/A, Andrássy út 70., Kerepesi út 146., Könyves Kálmán körút 12–14.).

A bank egyúttal megszünteti tatabányai Köztársaság úti, a százhalombattai Vörösmarty utcai, a székesfehérvári Basa utcai és a gödöllői Kossuth Lajos utcai fiókját.

A CIB Bank a példátlanul nehéz külső piaci körülmények között is elkötelezett a hosszú távú, fenntartható üzleti stratégia iránt, szerepe meghatározó a magyar piacon. Ahhoz, hogy a sokszor kedvezőtlenül változó gazdasági körülmények ellenére is erős piaci szereplő lehessen, meg kell őriznie azt a képességét, hogy alkalmazkodni tudjon a megváltozott külső feltételekhez. Ennek részeként kerül sor átalakításokra - kommentálta a döntést a bank.

Egyrészt arról döntöttünk, hogy bezárjuk a jelenlegi kilátások alapján nem fenntartható fiókokat, emellett alig egy hete bővítettük a hálózatot a KÖKI Terminál bevásárlóközpontban egy új értékesítési egységgel.
Bezárás esetén az ügyfelek változatlan színvonalú kiszolgálását szinte minden esetben egy, a közelben található másik CIB fiók biztosítja majd - zárul a közlemény.

fiók bezárás Bank köki CIB
Kapcsolódó cikkek