A három egyesült tagbank (az MKB Bank, a Takarékbank és a Budapest Bank) hálózatára építve az MBH Bank rendelkezik az ország legnagyobb bankfiókhálózatával. A bank most átfogó fiókmodernizációs programot indított, hogy országszerte egységes szolgáltatási színvonalat biztosítson ügyfeleinek, függetlenül attól, hogy nagyvárosban vagy kistelepülésen élnek.

MBH - Pannonhalmi fiók
Fotó: Juhász István András

Ennek érdekében folyamatosan megújítja a korábbi MKB Bank- és Takarékbank-fiókokat.

Az év végéig minden fiókon megjelennek az MBH Bank új arculati elemei, nyílnak teljesen új fiókok is, 30 fiókot pedig teljes mértékben az ügyféligényekhez és az új márkához igazítva újít meg a hitelintézet. 

Miskolcon nyílt meg az MBH Bank első megújult bankfiókja

Megnyitotta első bankfiókját az MBH Bank Miskolcon. A korábbi infrastruktúrát felhasználva, új arculattal működik tovább az MKB Bank és a Takarékbank. Az MBH Banknak nagyjából kétmillió lakossági ügyfele van, összesített mérlegfőösszege meghaladja a 10 600 milliárd forintot, betétállománya a 6500 milliárd forintot, a bruttó hitelállománya több mint 5000 milliárd forint.

Az ügyfelek igényei az elmúlt években nagymértékben megváltoztak: napi bankolási ügyeiket szívesen intézik online, az összetettebb, tanácsadást igénylő kérdéseket azonban szeretik személyesen megbeszélni egy tanácsadóval. Az MBH Bank ennek megfelelően alakítja át fiókjait, több teret biztosítva a diszkrét tanácsadásra. A nagyobb fiókokban külön teret kap például a prémiumbanki vagy a jelzálog-hitelezési tanácsadás is. Az új belső terek letisztultak és átláthatók, tükrözik a hitelintézet bankolásról alkotott elképzeléseit, az elválasztófalakon használt gyapjú, a pultokon használt fa és az előtérben lévő élő növényi fal révén pedig kifejezik természetközeliséget és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget. 

Az új fiókok már akadálymentesítettek, így a mozgássérült vagy vak- és gyengénlátó ügyfelek számára sem jelent gondot az itteni ügyintézés.

MBH - Pannonhalmi fiók
Fotó: Juhász István András

Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta:

Elődbankjaink – főképp a Takarékbank – révén erős gyökereink, valamint kiterjedt fiók- és ATM-hálózatunk van a vidéki Magyarországon. Előnyünk, hogy ügyfeleink 95 százalékához egy MBH-bankfiók esik a legközelebb. Ezt az örökséget visszük magunkkal, továbbra is az egész országra figyelünk, és fontosnak tartjuk, hogy az ország egészében egyforma színvonalú, modern fiókok várják majd ügyfeleinket. Ezért nemcsak a nagyvárosokban, de olyan kisebb településeken is megújítjuk fiókjainkat, mint Gárdony, Bicske vagy éppen Pannonhalma, ahol az elmúlt napokban adtunk át a megváltozott ügyféligényekre szabott fiókot.