foci EB

Mindenki foci Eb-re akar menni Budapesten

Három hét alatt rekordot jelentő több mint 14 millió jegyigénylés érkezett az európai szövetséghez a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokságra.

Üzleti sikert is hoz a labdarúgó-Eb

Az utazási és a reklámpiacra is kedvező hatással lehet a jövő évi labdarúgó-Eb, és a sörgyártók, a szórakozóhelyek üzemeltetői is örülhetnek a magyar csapat részvételének.

Mobilos rekordokat is hozott a foci EB

Ahogy arra számítani lehetett, hatalmas mobilforgalom-növekedést hozott a szervező városokban a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság.

Fizetésképtelenné válhat Ukrajna a foci Eb miatt

A főként az állam által finanszírozott 2012-es lab­da­rú­gó-­Eb árthat az ukrán gazdaságnak, sőt fizetésképtelenségbe is sodorhatja az országot, ahová nem szívesen mennek a turisták.

Három év múlva foci-eb! Hogy állnak a rendezők?

Mint köztudott, az UEFA végrehajtó bizottsága Lengyelországnak és Ukrajnának ítélte a 2012-es futball-eb rendezési jogát. Lengyelországban már javában folyik a stadionok építése és korszerűsítése, miközben Ukrajnában a súlyos pénzügyi gondok miatt veszélybe kerülhet az esemény megrendezése.

Hasznosak a foci EB-nek a nők!

Fontos szerepet játszanak az Európa-bajnokság gazdasági sikerében a nők, akik legalább 140 millió euróval veszik ki részüket a tornához kapcsolódó fogyasztásból - állítja egy, a MasterCard megbízásából készült tanulmány.
Világgazdaság Piactér