FTC

Szép összeget kapott a Fradi az UEFA-tól, de a Juve az éllovas

A magyar csapatok közül a Ferencváros kapta a legtöbbet, majdnem egymillió eurót az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) kompenzációként a tavalyi Európa-bajnokságon, s annak selejtezősorozatában szerepelt játékosaiért. Összességében a Juventus jutott a legnagyobb összeghez, közel 3,5 millió euróhoz.

Cáfol az FTC

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos közleményben reagált a tegnapi hírekre, melyek szerint a Fővárosi Főügyészség sikkasztás gyanújával nyomozást rendelt el egy bűnügyben, amelyben a klub egy korábbi alkalmazottja az érintett. A közleményt alább szöveghűen közöljük.

Mennyiért hasítottak az FTC stadionavatóján a Gripenek?

A honvédelmi miniszter szerint a Gripenek megjelenése az FTC stadionavatóján minden várakozást felülmúlóan hívta fel a figyelmet a honvédség légtérvédelmi képességére. Az nem derült ki, hiába kérdeztek rá, hogy mibe került a vadászgépek áthúzása.

A stadionja után fizethet reklámadót az FTC

Újabb bonyodalom következhet a reklámadó bevezetése miatt: az intézkedés érinti a sportszektort is. Az FTC futballcsapatának például sokba kerülhet, hogy a Groupama nevet vette fel az új stadionja. A kormány szerint minden ágazatnak ki kell vennie a részét a közteherviselésből - írja a Népszabadság.

A Telekommal erősített az FTC

Három évre szóló megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Ferencvárosi Torna Club, az együttműködés legfontosabb célja az utánpótlás támogatása.
Világgazdaság Piactér