HANKOOK TIRE Magyarország Kft.

Hallgatói szerződések: Az EU konzultációt indít Orbánékkal

Konzultációt kezdeményezett az Európai Bizottság Magyarországgal azzal kapcsolatban, hogy összhangban áll-e az uniós előírásokkal a felsőoktatási hallgatói szerződések magyar szabályozása - közölte pénteken az MTI-vel Andor Lászlónak, a foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadási kérdésekben illetékes EU-biztosnak a hivatala.

Kiürülhet a hitelkassza a takarékoknál

Erős az érdeklődés a takarékszövetkezetek által a devizahitelek végtörlesztésére nyújtott kölcsönei iránt, de mivel a takarékok forrásai korlátozottak, gyorsan elfogyhat az erre a célra szánt keret.

A siker titka a tudás!

Megalapozott döntés - kiszámíthatóbb holnap Időpont: 2011. november 23. 9.30-13.30 óráig Helyszín: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Kiderült, melyik bankot utáljuk a legjobban!

2011 I. negyedévében a Felügyelethez összesen 1 716 fogyasztói beadvány érkezett, mely az előző negyedévinél 13,9 százalékkal, az előző év azonos időszakában regisztráltnál pedig jelentősen, 46,9 százalékkal kevesebb – írja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) legfrissebb jelentésében.

Négy félreértés a kettős válság természetéről

A reálgazdaságra és a pénzügyi szférára egyaránt kiterjedő mostani, kettős válság végeláthatatlan vitákhoz vezetett a pénzügyi reformok szükségességéről és a gazdasági kilábalás esélyeiről, emellett néhány félreértést is kiváltott, amelyet helyre kell tenni.
Világgazdaság Piactér