Cégvilág

50 milliós abroncsadomány a Hankooktól

Lezárult a Hankook Tire Magyarország Kft. által életre hívott Hankook Abroncsadományozási Program 2014-es szezonja. A program keretében a fejér megyei Rácalmáson működő cég olyan közhasznú szervezetek számára biztosít gumiabroncsokat, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek.

Az elmúlt évek kedveményezettjei között olyan kiemelten közhasznú szervezetek szerepelnek, mint az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt, idén pedig – már második alkalommal – a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága. A katasztrófavédelem 2014-ben 892 darab abroncsot kapott, 20 gépkocsivezetőjük pedig speciális elméleti és gyakorlati modulokból álló téli vezetéstechnikai tréningen is részt vett a Driving Campben.

A program másik része 2013-ban indult pályázat formájában: a www.hankookadomany.hu weboldalon non-profit szervezetek pályázhattak maximum három garnitúrára, vagyis 12 darab abroncsra. Idén 232 szervezet nyújtott be pályázatot, közülük 171, vagyis a pályázók több mint háromnegyede részesült adományban, mintegy 24 millió forint értékben.

HANKOOK TIRE Magyarország Kft.
Kapcsolódó cikkek