Keszthely

Letarolta a vihar Keszthelyt

A keddre virradóra leesett sok eső miatt több utca is járhatatlan Keszthelyen. A város térségében néhány óra alatt egyhavi eső hullott.

Egymilliárdos támogatást nyert Keszthely: indul a felújítás

Egymilliárd forint támogatást nyert Keszthely önkormányzata a Festetics-kastély és a Balaton-part közötti zöldterületek, utak és parkolók felújítására, további 270 millió forintból pedig három középületet korszerűsítenek.

Tiborcz István kiszállt a keszthelyi kikötőbizniszből

Orbán veje saját cégén keresztül volt érdekelt abban a vállalkozásban, amely decembertől üzemeltetheti a keszthelyi vitorláskikötőt. Március végén azonban kiszállt a üzletből. - írja a Magyar narancs Online.

Balatoni évadnyitót tartottak Keszthelyen

Balatoni évadnyitó ünnepséget tartottak pénteken Keszthelyen. Ruzsics Ferenc (Fidesz-KDNP), a város polgármestere azt mondta, jó szezonban reménykedik.

Törvényes volt keszthelyi kikötőt működtető cég eladása

A Zala megyei kormányhivatal vizsgálata szerint törvényes volt a keszthelyi kikötőt működtető cég eladásával kapcsolatos önkormányzati döntés, a keszthelyi vezetők jogi lépésekre készülnek az ennek ellenkezőjét állítókkal szemben - tudatta Ruzsics Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön az MTI-vel.
Világgazdaság Piactér