MOM Park

Az OTP ingatlanalapjához került a MOM Park

Az ingatlanpiac iránti befektetői bizalmat mutatja, hogy egyik legnagyobb ingatlanbefektetési alap nettó eszközértéke már meghaladta a 310 milliárdot.

Átalakulnak a bevásárlóközpontok

A következő években sem várható ugrásszerű növekedés az új kiskereskedelmi egységek fejlesztése terén, pozitív trend azonban a szektorban, hogy mind több első generációs bevásárlóközpont újul meg, alakul át akár koncepcióját tekintve. A tapasztalatok szerint egy jó koncepcióval végrehajtott át-, illetve újrapozícionálás révén jelentős eredmény érhető el a bevásárlóközpontok vásárlóinak, és ezáltal végső soron a bérlők aktivizálása terén.

MOM, Mammut, Aréna - javult a bérleti díj-helyzet

A Colliers International magyarországi irodája által kiadott legfrissebb kiskereskedelmi piaci jelentésből kiderül, hogy a belföldi kereslet érzékelhetően nem változott a 2011-es év során. A statisztikai adatok stagnálást mutatnak a kiskereskedelmi forgalomban a január és november között eltelt 11 hónapra az előző év azonos időszakához képest.

Új irodákat adott át a WING a Millenáris Parkban

A WING Zrt. a Millenáris Irodaház Classic folytatásaként két új irodaházat is átadott a Millenáris Parkban, a Millenáris Irodaházak Modern és Avantgarde tagjait. Az átadással egyidőben az új irodaépületek 50 százalékban már bérlőre is találtak. A modern megjelenésű „A” kategóriás irodaházak szolgáltatási portfóliója megfelel a legigényesebb elvárásoknak, emellett az épületek építészeti megjelenése hozzájárul a környék esztétikai fejlődéséhez.
1
Világgazdaság Piactér